zaterdag 24 augustus 2013

Uitgelicht || Feel the future

Op discover blogs zie je dagelijks nieuwe blogs verschijnen. Op de startpagina kun jij je blog nog wat beter toelichten. Vandaag de lifestyleblog Feel the future van Angelica.

Feel The Future is mijn persoonlijke blog waarin ik praat over mijn afval avontuur. Op het moment ben ik al 50 kilo afgevallen en probeer dit vanaf nu met jullie te delen. Tips, tricks, vraag & antwoord en leuke kleine blogs over mijn persoonlijke afval avontuur vind je allemaal op mijn site. Dit kleine stukje internet 'feel the future .nl' is een healthy-lifestyle blog die op het moment geen vaste update dagen heeft, dit wegens een fulltime stage. Eind januari 2014 staat er op het programma dat de site minimaal 5 keer per week ge-update word. 

Mochten jullie nog tips of leuke ideetjes hebben dan hoor ik dit graag! 

Jouw blog ook op de startpagina? Mail naar: info@discoverblogs.nl en vergeet niet te volgen via bloglovin om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs! 
Bron foto: feelthefuture.nl

3 opmerkingen:

 1. Ah wat super goed van je!
  Ik ga gelijk een kijkje nemen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk idee zeg om dit te beginnen! Wat mij betreft mag de website groot en bekend worden :) ik zou de website dan alleen wel een wat professionelere uitstraling geven! Je bent in ieder geval al goed op weg meid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Demi, bedankt voor je berichtje! Wauw groot en bekend!? Dat zou een droom zijn haha. De layout ga ik nog aan werken omdat ik nu nog een fulltime stage heb, heb ik daar jammer genoeg nog geen tijd voor!
   Bedankt voor je tip! Dat waardeer ik zeer!

   Verwijderen