zondag 25 augustus 2013

Uitgelicht || All by Tessa

Op discover blogs zie je dagelijks nieuwe blogs verschijnen. Op de startpagina kun jij je blog nog wat beter toelichten. Deze keer de blog All by Tessa!
Ik ben Tessa en ben 14 jaar oud en blog op www.all-by-tessa.blogspot.nl!
Ik ga volgende week beginnen met mijn 4de jaar VMBO dit word een spannend jaar want ik heb ook nog eens examens! Als ik die heb gehaald (waar ik wel vanuit ga omdat het super gaat op school) wil ik graag beginnen met een opleiding all-round schoonheidsspecialiste van 3 jaar, daarna zou ik op dit moment graag visagie gaan doen en daarmee verder gaan! Maar dit duurt nog zolang dat ik het allemaal nog niet weet ;)

All By Tessa


Ik blog inmiddels al z’n 8 maanden hard aan All by Tessa. Ik plaats hier elke dag 1 of 2 artikelen online die kunnen gaan over Beauty, Fashion of Lifestyle. Alle reviews zijn voornamelijk van budget beauty, Fashion en Lifestyle denk aan MAX, Action, Essence of Catrice.

Ook komt er ongeveer elke maand een Instagram, opgemaakt en favoriete blogger artikel online maar ook komt er elke week een nail inspiratie online daarin laat ik elke week een nail-art/nail trend zien met tutorials!

Op dit moment loopt er ook een winactie waarmee je dit kunt winnen ;


Wil jij kans maken op dit super leuke setje neem dan snel een kijkje op www.all-by-tessa.blogspot.nl, ik hoop dat jullie straks tegen kom als volger! Oh ja willen jullie nog meer over mij weten neem dan snel een kijkje op mijn blog en ga dan naar “over mij”.
Jouw blog ook op de startpagina? Mail naar: info@discoverblogs.nl en vergeet niet te volgen via bloglovin om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs!
Bron foto's: All-by-tessa.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten