woensdag 28 augustus 2013

Uitgelicht || Madebycarlijn.nl

Made by Carlijn

Op zoek naar leuke en gemakkelijke DIY projecten? Bijvoorbeeld leuke en originele carnavalsoutfits? Of vind je het leuk om artikelen met betrekking tot lifestyle en fashion te lezen? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op mijn blog www.madebycarlijn.nl. De blog Made by Carlijn, is zoals uit de titel al naar voren komt, een blog gemaakt door Carlijn. Op deze blog vind je voornamelijk veel leuke (en gemakkelijke) DIY projecten. Daarnaast verschijnen er ook regelmatig leuke outfitposts, shoplogs, winacties en andere artikelen.



DIY artikelen
Mijn blog www.madebycarlijn.nl is voornamelijk gericht op DIY projecten. Omdat ik het (helaas) erg druk heb met werk en school, lukt het helaas niet om heel regelmatig een DIY artikel online te zetten. Toch zijn er voldoende leuke en inspiratievolle DIY artikelen te vinden, dus als hier je interesse ligt, raad ik je aan om zeker een kijkje te nemen op mijn blog.



Fashion
Omdat mijn interesse ligt bij Fashion, verschijnen er ook regelmatig fashion-gerelateerde artikelen op mijn blog. Dit uit zich in bijvoorbeeld outfitposts, shoplogs of inspiratieposts. Daarnaast beschikt www.madebycarlijn.nl tegenwoordig over een Lookbook account, waar alle outfits tevens op te vinden zijn.


Personal
Omdat ik het leuk vind om een connectie te krijgen met de lezers van mijn blog, post ik regelmatig persoonlijke artikelen. Bijvoorbeeld over een event of festival waar ik heen ben geweest, over mijn interesses of over mijn dagelijkse bezigheden. Zo krijgen jullie als lezers een idee van ‘het brein’ achter www.madebycarlijn.nl.




Overige artikelen
Naast bovenstaande onderwerpen schrijf ik tevens over diverse uiteenlopende onderwerpen, zoals media, films en muziek, food & recepten, beauty en daarnaast komen er regelmatig leuke winacties online. 




Over de eigenaresse van de blog
Ik, Carlijn van Roosmalen, ben 23 jaar jong en woon in een klein plaatje in het zuiden van Nederland. Ik heb altijd passie gehad voor creatief bezig zijn en ben dan ook regelmatig achter de naaimachine te vinden. Omdat ik voor de toekomst op zoek was naar iets meer zekerheid, ben ik de studie Small Business en Retail Management gaan volgen op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Hier ben ik in februari 2013 afgestudeerd. Direct daarna heb ik een vaste baan gevonden bij een groot internationaal bedrijf. Dit bevalt tot nu toe erg goed. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, het werk is uitdagend en divers en ik heb leuke collega’s. Ik heb ruim 1,5 jaar een hele lieve vriend. Ik heb sinds een jaar mijn eigen lieve poes gekocht, met de naam ZoĆ«. Ik woon nog bij mijn ouders, maar omdat ik nu een vaste baan heb, zijn er toch wel echt
plannen om een plekje voor mezelf te gaan zoeken. Wil je meer over mij weten? Bezoek dan mijn blog, hier zijn diverse plekken waar de mogelijkheid is om contact met mij op te nemen!


Liefs Carlijn

1 opmerking: